sâmbătă, 28 februarie 2015

1 MARTIE - Martisoare si felicitari

 Ce poate fi mai frumos pentru o mama si o bunica ,sa primesca asa martisoare si felicitari,muncite cu sudoare si truda ? Doresc sa sa bucurati si voi in aceasi masura ,de aceasta zi de martie si sa primiti cele mai indragite martisoare.





vineri, 27 februarie 2015

Spre Brasov - Reflexii in oglinda

Pe DN 1- inainte de Codlea

La intrare in Sercaia

Dacă doresti sa participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta", (poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la
"Reflexii in oglinda", la SoriN


miercuri, 25 februarie 2015

Aniversare - Miercurea fara cuvinte







Dorești să participi la MIERCUREA FARA CUVINTE? Este simplu si amuzant! Nu trebuie decât să afisezi pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografiicare "să vorbeasca fără cuvinte" și apoi sa introduci linkul în tabelul de mai jos. Este WORDLESS WEDNESDAY... mai stai mult pe gânduri? Înscrie-te! :)

luni, 23 februarie 2015

Flori de primavara






Sunt tare frumoase Le-am pus aici pentru voi si pentru primavara ce vine.Serviti-va cu incredere!


Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini) cu aceasta tema si daca vrei să-l impartasesti cu noi  inscrie articolul la   "Buna Dimineata Soare"


vineri, 20 februarie 2015

Reflexii la propriu si la figurat

Un tunel frumos in drumul spre Alba Iulia.

Dacă doresti sa participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta", (poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la "Reflexii in oglinda", la SoriN

  E o zi mai speciala pentru mine si incerc sa va  explic, de ce si pentru ce. Azi fac 63 de ani !.O multime.Nu prea imi vine sa cred,dar nici nu prea ma comport normal, la o asa varsta onorabila.Pot sa spun, ca nu am trecut prin viata,ca rata prin apa.Sunt multumita ce am realizat,sunt multumita cu ce am,cat am si sa fiu sanatoasa ca sa ma bucur de ele.Sa nu va imaginati ca dau pe-afara,am afaceri sau mai stiu eu ce!Am o familie de care sunt mai mult decat mandra.Eu si bunicul suntem niste fericiti cu nepoata noastra.Suntem fericiti cu  fata si ginerele meu .Multumesc Domnului pentru toate acestea.Nu  vreau sa ma gandesc peste perioade mari de timp.Ma gandesc pe zile,saptamani si apoi mai vad.Azi imi fac un cadou:fac bagajele si maine plec la Fagaras.Stiu sa ma bucur de lucruri tare marunte si mici.O atentie,un telefon, e suficient.Ma bucur si sunt intr-un concediu permanent.Ma bucur ca fac numai ce vreau si cand vreau.Ma bucur ca merg cu bunicul la fete,el se intoarce la treaba, peste doua, trei zile,eu o sa stau doua saptamani.Sa vedem ce mai facem ca divertisment in timpul asta.Doresc tuturor sa ajunga la o liniste si o pace sufleteasca ,greu de exprimat in cuvinte.Am ceva bun in mine.Pentru exemplificarea pun cateva poze.Tortul si sampania  le servesc personal.



Cu fetele la Targoviste.

Thea nu vroia sa lase balonul pentru o poza.

 O excursie placuta la Alba Iulia.
La Fagaras ,inainte de Craciun.


miercuri, 18 februarie 2015

Va plac gainile? - Miercurea fara cuvinte




Si un pui de om,pe langa ele.



Dorești să participi la MIERCUREA FARA CUVINTE? Este simplu si amuzant! Nu trebuie decât să afisezi pe blogul tău o fotografie sau o serie de fotografiicare "să vorbeasca fără cuvinte" și apoi sa introduci linkul în tabelul de mai jos. Este WORDLESS WEDNESDAY... mai stai mult pe gânduri? Înscrie-te! :)