luni, 31 martie 2014

Cate-o floare din gradina











Florile sunt prioritare la mine in gradina.Am cateva si de padure dupa cum se vede.Incerc sa le ocrotesc,dar nu stiu daca vor rezista.Vine caldura si vor fi valuri de flori.Ele vor fi vedetele.Sunt ambitioasa si nu ma las pana n-o sa am un trandafir, in multimea pe care o am pana acum.

 .

Articol pentru "Bună Dimineata Soare"!

duminică, 30 martie 2014

Eu si ora pamantului

Nu prea lipseste "martie din post" se zice din batrani,asa si eu.Dupa o munca istovitoare de peste zi ,nu am renuntat sa merg la lansarea lampioanelor din Targ.Sotul meu a zis ca priveste din balcon ,e prea frig si sunt numai copii.Ei si?Eu m-am imbracat si m-am dus.Norocul meu ca e la doi pasi si am venit dupa jumatate de ora.Am facut ceva poze,doar doua cu blitz,restul fara.Imi era nu stiu cum sa luminez si sa pozez asa fara permisiune.Ziceau ca vor inalta 2014 lampioane,dar dupa aprecierea mea ,cerd ca au fost cateva sute,4-5 maxim.Asa e la noi.Vantul le-a dus repede,iar altele se aprindeau tare greu.Totusi,a fost placut.












vineri, 28 martie 2014

Reflexii in oglinda ! -Zarzari infloriti

De la o vreme am inceput sa privesc cu alti ochi multe din tot ce ma inconjoara.Aseara era un apus de vis,iar florile de zarzar parca se incarcau cu razele soarelui si aveau o alta culoare.Va arat cateva.










Dacă doresti sa participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta", (poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la
"Reflexii in oglinda", la SoriN


joi, 27 martie 2014

In oras pe inserat

 Aseara am sosit acasa dupa aproape doua saptamani.A fost frumos,placut,delectant,dar vremea nu prea a tinut cu mine.Doar cateva zile insorite.Am tinut legatura datorita unui telefon,facut cadou de ginerele meu,care m-a incantat si acaparat cu de toate,in timpul liber.Am mai facut greseli si nu am raspuns comentariilor ,din lipsa indemanarii.Zilele au fost dedicate nepoatei,care a luat o minivacanta sa stea cu bunica.

Aici totul este un rai.Cu toate treburile pe cap,m-am facut un pic de timp dupa amiaza si am mers pe la gradina.Am stat ceva timp ,ca sa rezolv cateva treburi urgente.La intoarcere,deja se insera.Eram grabita sa pozez cateva magnolii,pe care le stiam din anii trecuti.Am oprit si le-am fotografiat.
Cativa copii ,vazand ce fac mi-au cerut ,in gluma,sa le fac si lor o poza.Eu m-am executat si veselia a fost generala.Am schimbat parcarea,din cauza unor lucrari si minume! Chiar sub niste zarzari infloriti unde nu am rezistat frumusetii si mirosului florilor.



marți, 25 martie 2014

In zavoi -Miercurea fara cuvinte

O zi superba.Cu mic cu mare pregatim masa.
Masa din zavoi, iar barbatii pregatesc gratarul.
Thea cu cateva fetite dupa flori.
Trece iazul.
A luat apa si schimbam adidasii.
Mancam.
O plimbare cu tata.
Nu pot sa dorm in masina.
Ne jucam cu plastelina,e mai interesant aici, decat acasa.
Am suparat-o pe mama.
Primul foc.Ce minunatie!
Pacat ca se insereaza si trebuie sa plecam.