vineri, 29 noiembrie 2013

Reflexii in oglinda -Lacul

Acest lac cred ca este unul dintre cele mai fotografiate zone din oras.Face parte dintr-un parc si frumusetea locului e atragatoare.Asa, ca am sa va arat pe parcursul postarilor aici diferite imagini.






joi, 28 noiembrie 2013

Ghici, cine vine la cina?


Sunt foarte incantata de vizita surpriza, pe care ne- o fac copii de la Fagaras. Nu stau prea mult,dar bucuria e mare.Vin maine seara si vom pleca duminica pana-n pranz,ca sa facem un popas in Brasov,pentru ca voi merge cu ei pentru o saptamana.Vin sarbatorile si trebuie sa dau o mana de ajutor la decorarea caminului.Azi repede am luat si eu cele de mos Nicolae,pentru ca Thea a fost cuminte.Stiu ca dulciurile sunt principale,dar am luat si trei carti .Ii plac la nebunie si ar vrea sa citesca.Cred ca "Zdreanta"in formatul asta il va adora,e frumos ilustrat.Va fi urmatoarea poezie invatata de ea.Vom pregati tot ce trebuie pentru serbarea cu Mos Craciun.Bunica va mai lipsi la apelul de seara o perioada.


luni, 25 noiembrie 2013

25 noiembrie -TAXI - Tacerea din ochi




25 noiembrie este Ziua Internaţională pentru Combaterea Violenţei împotriva Femeilor. Salutăm şi susţinem acţiunile organizate cu acestă ocazie de către reprezentanţii societăţii civile, pentru că violenţa împotriva femeii este o realitate. Estimarile ONU arată că abuzurile asupra femeilor nu doar persistă, ci sunt în creştere. În România situaţia este la fel de îngrijorătoare. Datele arată că femeile reprezintă 83% din cazurile de violenţă fizică în familie. În aceste condiţii, este posibil ca fiecare dintre noi sa cunoască cel puţin un caz de violenţă asupra unei femei.Videoclipul este deosebit si muzica estefoarte frumoasa.

Buna dimineta soare!

Daca la inceputul lui octombrie oamenii sunt atat de imbracati,la iarna ce vor face?Cred ca nu mai ies la soare si astepta primavara.De multe ori,cand merg prin oras,mai fac poze,depinde daca ma inspira ceva.In ziua aia,mi-am amintit ca vazusem niste caricaturi cu bartani pe-aici si am zis de ce sa nu aratam realitatea,cand am vazut in parc mai multi batrani.De fapt,daca iesi dimineata si te uiti atent pe strazi ,sunt mai mult oameni in varsta.Cei tineri sunt la munca,la scoala s-au se deplaseaza cu masina,pe jos mai putini.
Doamnele stau pe banci la soare si discuta aprins.
Domii in grupuri mici pun tara la cale.
Alte doua doamne se consulta in privinta unui copil.
E greu cand esti singur.
Cat ar fi batranetea de dura,in doi e altfel.Exista un sprijin alaturi de tine.

Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini) cu aceasta tema si daca vrei să-l impartasesti cu noi  inscrie articolul la   "Buna Dimineata Soare"!

sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Vine Primavara?

.Cand vreau sa iau un pic de aer si sa casc gura,imbracata comod si  timpul disponibil e mai scurt,dau o fuga la gradina.Spre deosebire de data trecuta,am inceput cu pozele.Surpriza,dupa surpriza, puteti vedea ce am gasit.O mare fericire pe mine ,amestecata cu mirare.                                                           

Gutui  japonez imbobocit si chiar cu o floare.
Urmele toamnei.


Boboci de magnolie.

Cosmos de diferite culori.

O tufa de trandafir  plina cu fori albe.



Ultimul mohican.
Mesteacanul si salcia ma indeamna sa inchid poarta ,ca s-a inserat.

Era pacat sa-i las , asa i-am adunat si i-am luat acasa.
"Postarea participă la  jocul HAPPY WEEKEND! - Ediţia 46.

vineri, 22 noiembrie 2013

Reflexii in oglinda-Oltul cu relexiile sale




Dacă doresti sa participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai "vazut in oglinda ta", (poate fi si cea retrovizoare) si inscrie articolul la
"Reflexii in oglinda", la SoriN