marți, 24 mai 2011

Targoviste.6





Cu aceste fotografii inchei periplul meu prin oras.O sa mai dureze pana mai colind ca zilele astea.La viitoarea vizita .Daca aveti copii sa-i duceti  neaparat prin parcuri.Lasati treaba de-oparte si plimbati-va.

luni, 23 mai 2011

Targoviste .5






O alta atractie a orasului e gradina zoologica.Pentru copii,cat si pentru cei mari e atractiv.Cat  a stat Thea,2 saptamani am fost de 3 ori si vremea a fost destul de capricioasa.Nu sunt prea multe animale,dar suficiente sa te incante. E curat,flori,verdeata.Pentru un oras de dimensiunea Targovistei eu zic ca e bine.

sâmbătă, 21 mai 2011

Targoviste. 4





Daca privesti fotografiile vezi un oras dragut,curat cu gropite pe ici ,colo,cu o fantina arteziana muzicala,cu trotuare pavate, cu ceva flori si verdeata .Daca observati se vede o banca .Sunt bune pentru un pic de odihna pentru noi batranii cand venim de la piata.S-au facut multe lucruri bune,dar sunt multe care asteapta sa fie rezolvate.

joi, 19 mai 2011

miercuri, 18 mai 2011

Targovistea .2




Parculetul din fata primariei era curat,cu flori si ornamente care aminteau de sarbatoarea Pastilor.Frumos,dar cred ca nu prea au fost vazute de copii.Acolo sunt mai mult localnici si salariati ai primariei.Daca erau puse intr-un loc cum ar fi parcul Chindia  cred ca le crestea  valoarea .

Targovistea



Pentru ca ,aproape doua saptamani am tot cutreierat prin oras ,am sa va arat pe parcursul mai multor zile   fotografii facute in divese locuri ce tin de traditie,istorie,dotare,organizare,curatenie,etc.Incepem cu simbolul orasului-Turnul ,biserica,cetatea si fetele in parcul  Chindia.

marți, 3 mai 2011