luni, 28 februarie 2011

Mi-a placut asta cu ''O femeie trecuta de 50 de ani''

Text scris de un barbat  (Dan Opran)

 
Pe măsura ce înaintez în vârstă, apreciez cel mai mult femeile trecute de 50 de ani.
O femeie trecută de 50 de ani nu te va trezi niciodată la miezul nopţii să te întrebe la ce te gândeşti. Ei nu-i pasă la ce te gândeşti.
Dacă o femeie trecută de 50 nu vrea să urmărească un meci, nu stă prin preajmă miorlăindu-se. Face ceva ce chiar îşi doreşte să facă. Şi de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
O femeie trecută de 50 se cunoaşte suficient pe ea însăşi ca să fie sigură de cine este, ce este, ce vrea şi de la cine. Sunt puţine femei trecute de 50 cărora le pasă de ce-ai putea gândi despre ele sau despre ce fac.
Femeile trecute de 50 au o mare demnitate. Rareori se apucă să ţipe la tine la operă sau în mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, dacă o meriţi, nu ezită să tragă în tine.
Femeile trecute de 50 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele ştiu cum e să nu fii apreciat.
O femeie peste 50 are încredere să te prezinte prietenelor ei. Una mai tânără cuplată cu un bărbat îşi ignoră deseori chiar şi cele mai bune prietene pentru că nu are încredere să le aducă în preajma lui. Celor peste 50 nu le prea pasă dacă eşti atras de prietenele ei pentru că ştie că ele nu o vor trăda.
Femeile devin medium pe măsură ce îmbătranesc. Niciodată nu trebuie să-ţi mărtusiseşti păcatele unei femei peste 50. Ele ştiu întotdeauna.
O femeie trecută de 50 arată bine purtând un ruj roşu strălucitor. Asta nu e valabilă şi pentru una mai tânără. Odată ce a trecut de un rid sau două, o femeie peste 50 este de departe mai sexy decât omoloaga sa mai tânără.
Femeile de peste 50 de ani sunt deschise şi oneste. Ele îţi vor spune imediat dacă eşti un ticălos sau te porţi ca un ticălos. Niciodată nu trebuie să te întrebi cam pe unde te situezi în relaţia cu ele.
Da, preţuim femeile trecute de 50 de ani pentru o mulţime de motive. Din păcate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligentă şi fierbinte, trecută de 50 de ani, există o relicvă cu chelie şi burtă în pantaloni galbeni, făcându-se de râs alături de o chelneriţă în vârstă de 22 de ani.
 

vineri, 25 februarie 2011

La munte




Azi gargarita bunicii  merge la munte.Eu sper ,dupa cum se vede ,ca va fi la inaltime.Mamaie a antrenat-o cat a putut.Sa aibe toti parte de niste zile memorabile.

Ce mai spun unii!

Culmea  justitiei: sa condamni o prostituata la locul de munca
 
Culmea melancoliei: sa cazi pe ganduri si sa-ti rupi mana

Culmea World Trade Center : urci cu liftul, cobori cu biroul!

Culmea ceasului desteptator: sa sune ocupat...

Culmea agriculturii : sa ari Calea Victoriei cu boii din guvern

Culmea ghinionului: sa faci pe prostul si sa ramai asa!

Culmea interfonului: sa suni si sa primesti ton de fax

Culmea matematicii: sa stai de unu singur si sa te simti in plus

Culmea prostiei: sa stingi lampa si sa aprinzi un chibrit ca sa vezi daca s-a stins

Culmea tramvaiului: sa-l traga politia pe dreapta

Culmea somnului: sa visezi ca dormi

Culmea lacomiei : sa mananci bataie si sa nu te saturi!

Culmea auzului: sa auzi cum se crapa de ziua

Culmea culmilor : sa aiba puricii paduchi

Culmea fotbalului : sa inceapa meciul si sa scrie pe gazon "nu calcati spatiul verde"

duminică, 20 februarie 2011

Cum zboara timpul !

Eu fac un salt in timp cam de cate doua saptmani.O perioada sunt acasa ,alta sunt la minunatia noastra.Pe masura ce trece timpul imi e tot mai draga,incepem sa ne integram in lumea asta ca om.Cum sa-i explic cam cum e lumea? ca e prea mica.O sa vina si vremea aia.Acum sunt multumita ca merge,se joaca,gangureste,stie -da si nu-.Candva o sa vin cu comentarii.Sunt constienta ca am imbatranit,dar e prea evidenta lumea asta perfida,parvenita,invidioasa,lenesa ,care nu-mi inspira decat pleava din grau.Poate reusesc ca micuta sa fie ca un bob mare si sanatos.Ma uit in jur si nu prea imi vine sa cred ca exista tot felul de specii umane care se considera o elita a societatii .Dar.....asta este!